Halo
Halo
Start / Halo

Konferensrum

Halo

Flexibel möteslokal med plats för upp till 30 personer.

Ett konferensrum med imponerande utsikt

Halo är en flexibel möteslokal mitt i Stockholm. Här finns bland annat en stor LED-skärm och panoramafönster ut mot stadskärnan. En ljus och modern lokal i händelsernas centrum. 

På andra våningen på SPACE ligger konferensrummet Halo. Här har man en fri utsikt över några av Stockholms mest utmärkande byggnader. Med originaldetaljer från husets byggnadsår, som panoramafönster med teakpaneler, har rummet en tidlös känsla över sig. Lokalen är ca 50m2 stor, rymmer upp till 30 personer och går att möblera på många olika sätt. Halo är perfekt för styrelsemöten.

Tack vare inredningen med dimbara spotlights och tyger längs med väggarna ger både ljus och akustik förutsättningar för fokus på det som är viktigt. Här finns en stor LED-skärm, webbkamera och whiteboard.

I anslutning till Halo ligger tio mindre mötesrum med plats för ca 4-8 personer. Dessa går utmärkt att abonnera för breakout meetings. Om solen skiner är terrassen på samma våningsplan den perfekta platsen för en kaffepaus. Om du är ute efter en konferenslokal i Stockholm är Halo ett alternativ som inte kommer göra dig besviken. 

Kontaktperson

Välkommen med din förfrågan

Oavsett vilka önskemål du har kommer vi göra vårt bästa för att skapa en upplevelse som överträffar dina förväntningar. Kontakta oss så gör vi resten tillsammans!

Vi erbjuder kaffe, mat & dryck för alla tillfällen

Vi erbjuder kaffe, mat & dryck för alla tillfällen

Spännande mat- och dryckesalternativ finns nära till hands oavsett tillfälle. Vårt eventkök anpassar sig till dina behov och kan erbjuda allt från enklare fika till avancerade festmåltider.