SPACE Club
SPACE Club
Start / SPACE Club

500 personer

SPACE Club

Stor eventlokal för alla tänkbara behov. Lounge- och mingellokal för stora sällskap. Här serveras mat, fika och drinkar.

I anslutning till SPACE Arena ligger vår fantastiska eventlokal SPACE Club. 

En evenemangs- och festlokal som rymmer upp till 500 personer. 250 för sittande middag. 

Med ett smidigt och bekvämt läge i anslutning till SPACE Arena kan dina gäster enkelt fortsätta festandet efter ett spännande evenemang. 

Oavsett vilket evenemang du planerar – mingel, mässa, fest eller utställning – vår lokal är det perfekta valet. Med sin mångsidighet kan den anpassas för att passa alla typer av evenemang och skapa en minnesvärd upplevelse för dina gäster. Skärmväggen som löper längs med hela långsidan i lokalen gör det möjligt att skapa en unik stämning och optimerar för branding och presentationer.

Vår festlokal erbjuder en egen bar, där du och dina gäster kan njuta av enastående drycker och skapa minnen som varar livet ut. Vårt erfarna barteam är redo att blanda dina favoritdrinkar och höja stämningen.

Behöver du en mindre och mer intim yta för ett exklusivt sällskap eller en VIP-sektion? Inga problem! Lokalen kan skärmas av för att skapa en unik atmosfär som passar dina behov.

Kort sagt, vår SPACE Club är den ultimata destinationen för alla typer av evenemang.

Välkommen med din förfrågan

Oavsett vilka önskemål du har kommer vi göra vårt bästa för att skapa en upplevelse som överträffar dina förväntningar. Kontakta oss så gör vi resten tillsammans!

Vi erbjuder kaffe, mat & dryck för alla tillfällen

Vi erbjuder kaffe, mat & dryck för alla tillfällen

Spännande mat- och dryckesalternativ finns nära till hands oavsett tillfälle. Vårt eventkök anpassar sig till dina behov och kan erbjuda allt från enklare fika till avancerade festmåltider.