Start / Aktiviteter

Kickoff & Teambuilding

En kickoff eller konferens helt utan teambuilding-aktiviteter försvinner lätt in i mängden, medan en annorlunda upplevelse kan föra teamet närmare varandra.
Upplev Virtual Reality – på riktigt
VREX x SPACE

Upplev Virtual Reality – på riktigt

Boka VREX x SPACE!

VREX har öppnat på SPACE – morgondagens VR-upplevelse med Full Body Tracking som känner av alla dina kroppsrörelser. Utmana kollegor, konkurrenter eller kunder i ett virtuellt landskap där du kan se, höra och interagera med dem under hisnande äventyr i olika spel. Perfekt att kombinera med din nästa konferens på SPACE.

Upplev Avicii Experience
Avicii Experience

Upplev Avicii Experience

Internationellt hyllat museum tillägnad en av de största ikonerna i modern populärkultur.

En destination för fans och allmänheten att fira och hedra minnet av en av vår tids största musikskapare. Utställningen tar besökaren på en resa genom Tims liv och musikkarriär, från pojkrummet till världsturnéerna. Med exklusiva berättelser, osläppt musik och interaktiva aktiviteter lämnar Avicii Experience besökaren inspirerad och berörd.

Vill du ha ett bollplank i planeringsprocessen?

Oavsett vilka önskemål du har kommer vi göra vårt bästa för att skapa en upplevelse som överträffar dina förväntningar. Kontakta oss så gör vi resten tillsammans!

Vi erbjuder kaffe, mat & dryck för alla tillfällen

Vi erbjuder kaffe, mat & dryck för alla tillfällen

Spännande mat- och dryckesalternativ finns nära till hands oavsett tillfälle. Vårt eventkök anpassar sig till dina behov och kan erbjuda allt från enklare fika till avancerade festmåltider.

Boka Kickoff & teambuilding

En kickoff eller konferens helt utan teambuilding-aktiviteter försvinner lätt in i mängden, medan en annorlunda upplevelse kan föra teamet närmare och skapa oförglömliga minnen.

När du håller din kickoff på SPACE behöver du inte röra dig särskilt långt – du befinner dig nämligen redan i ett digitalt kulturcentrum fyllt av roliga aktiviteter för grupper. 

Här kan ni inspireras av en av våra största musikikoner på det interaktiva museet Avicii Experience, ha en spelturnering i gamingcentret eller gå på VR-äventyr. Boka kickoff med teambuilding-aktiviteter på SPACE för en annorlunda upplevelse.