Start / Lokaler

Eventlokaler att hyra

Våra eventlokaler ligger i den femte Hötorgsskrapan precis invid Sergels torg.
SPACE Arena

SPACE Arena

Stor eventlokal för alla tänkbara behov. Optimal för allt ifrån företagskonferenser och tv-produktioner till e-sport och modevisningar.

449 personer
100m² bred 8K LED-skärm
58m² scen
SPACE Club

SPACE Club

I anslutning till SPACE Arena ligger vår fantastiska eventlokal SPACE Club. En evenemangs- och festlokal som rymmer upp till 500 personer. 250 för sittande middag.

Panorama

Panorama

Lounge- och mingellokal för stora sällskap. Här serveras mat, fika och drinkar med några av Stockholms mest spektakulära byggnader som backdrop.

2 LED skärmar på respektive sida av rummet
120 personer vid mingel
170m² med flexibel inredning
WoW

WoW

WoW är en konferenslokal utrustad med två LED-skärmar, whiteboard, rumsavdelare och gott om plats för stora möten. Ett rum med många möjligheter.

2 LED skärmar
50 personer
70m²
Creative Corner

Creative Corner

Konferensrum med plats för upp till 60 personer. Utrustad med kameror, integrerat ljudsystem och en stor skärm med knivskarp upplösning är lokalen optimal för både livestreaming och fysiska möten.

6m² stor LED skärm
60 personer
90m²

Vill du ha ett bollplank i planeringsprocessen?

Oavsett vilka önskemål du har kommer vi göra vårt bästa för att skapa en upplevelse som överträffar dina förväntningar. Kontakta oss så gör vi resten tillsammans!

Vi erbjuder kaffe, mat & dryck för alla tillfällen

Vi erbjuder kaffe, mat & dryck för alla tillfällen

Spännande mat- och dryckesalternativ finns nära till hands oavsett tillfälle. Vårt eventkök anpassar sig till dina behov och kan erbjuda allt från enklare fika till avancerade festmåltider.

Eventlokaler mitt i Stockholm

När byggnaden uppfördes under 60-talet var den tänkt att husera ett hotell med panoramautsikt över Stockholms stadskärna. Det blev aldrig något hotell, men de stora fönstren har blivit ett signum för den femte Hötorgsskrapan. De ger våra möteslokaler ett härligt ljus och en spektakulär utsikt över Sergelfontänen, Kulturhuset och pulsen nere på gatan. 

Lokaler för både live- och hybridevent

Inredda med påkostad teknik inom ljud, ljus och bild är våra eventlokaler utformade för att skapa de bästa tänkbara förutsättningarna, oavsett om det gäller en fysisk dagkonferens, hybridevent, konsert, eller något helt annat. 

Om du är ute efter en eventlokal i Stockholm som kan möta även dina mest specifika önskemål letar du på rätt ställe.