Boka nästa konferens, möte eller event på SPACE
Boka nästa konferens, möte eller event på SPACE

Boka nästa konferens, möte eller event på SPACE

Vi erbjuder en mängd flexibla möteslokaler i Stockholm city.

Mötesrum och konferensanläggning för 4-449 personer

SPACE ligger i den femte Hötorgsskrapan precis invid Sergels torg.

Större lokaler
Konferens & event

Större lokaler

Med påkostad teknik inom ljud, ljus och bild är våra eventlokaler utformade att skapa bästa tänkbara förutsättningar för fysisk dagkonferens, hybridevent, konsert, och mycket annat.

Mötesrum
Boka direkt

Mötesrum

Våra mindre mötesrum bokas direkt i vår kalender. Här finns allt du behöver för fysiska och digitala möten – såsom LED-skärm, webbkamera och bekväma sittmöbler. Kaffe och te ingår såklart.

Studios
Skapa innehåll

Studios

SPACE Studios är ett labb för produktioner av alla sorter och innefattar en poddstudio, en livestudio, en fotostudio och en streamingstudio. Boka en studio så hjälper vi till med resten.

Mer yta för Event på SPACE! Mer yta för Event på SPACE!

Före & Efter

Mer yta för Event på SPACE!

Under augusti och september bygger vi om för att skapa optimala ytor för Event och Gaming. Vi skapar mer mingelyta i anslutning till vår fantastiska Arena och kommer nu att kunna ta emot upp till 600 pers för en upplevelse utöver det vanliga i Arenan i kombination med härligt mingel i SPACE Club. Gamingen samlas på ett plan och vi öppnar under oktober SPACE Bar med ingång direkt från Plattan.

Julfest på SPACE
Jul på SPACE

Julfest på SPACE

Välkommen till en minnesvärd julfest på SPACE

På SPACE mitt på Sergels torg bokar du bästa julfesten för dina anställda med godaste maten och roligaste partyt. Sittande middag eller mingel och dans? Karaoke, dj eller gaming? Oavsett hur ni vill ha det skräddarsyr vi er kväll precis så som ni vill ha den!

SPACE är ett digitalt kulturcenter mitt i Stockholm
Om SPACE

SPACE är ett digitalt kulturcenter mitt i Stockholm

En fysisk mötesplats för den digitala generationen.

Här samlas olika delar inom digital kultur – gaming, musik, innehållsskapande och digital knowhow – under samma tak. Vi erbjuder en inkluderande miljö där människor kan mötas, inspireras och skapa tillsammans. För mer information om SPACE Gaming och våra andra erbjudanden på SPACE, besök Space.cc

Vårt hållbarhetsarbete
Hållbarhet

Vårt hållbarhetsarbete

För att minimera resursförbrukningen strävar vi efter att minska utsläppen av växthusgaser över hela vår verksamhet.

Våra enheter genomgår optimering med fokus på att förbättra den allmänna avfallshanteringen, förebygga matsvinn och aktivt börja främja planetvänliga val inom mat och dryck-området.

SPACE är ett digitalt kulturcenter i hjärtat av Stockholm – en fysisk mötesplats för den digitala generationen.

Här samlas olika delar inom digital kultur – gaming, musik, innehållsskapande och digital knowhow – under samma tak. Vi erbjuder en inkluderande miljö där människor kan mötas, inspireras och skapa tillsammans.

This website uses cookies

We love to share our space and we serve you cookies to make sure you get the most out of it.