Boka nästa konferens, möte eller event på Space
Boka nästa konferens, möte eller event på Space

Boka nästa konferens, möte eller event på Space

Vi erbjuder en mängd flexibla möteslokaler i Stockholm city.

Mötesrum och konferensanläggning för 4-449 personer

Space ligger i den femte Hötorgsskrapan precis invid Sergels torg.

Större lokaler
Konferens & event

Större lokaler

Med påkostad teknik inom ljud, ljus och bild är våra eventlokaler utformade att skapa bästa tänkbara förutsättningar för fysisk dagkonferens, hybridevent, konsert, och mycket annat.

Mötesrum
Boka direkt

Mötesrum

Våra mindre mötesrum bokas direkt i vår kalender. Här finns allt du behöver för fysiska och digitala möten – såsom LED-skärm, webbkamera och bekväma sittmöbler. Kaffe och te ingår såklart.

Studios
Skapa innehåll

Studios

Space Studios är ett labb för produktioner av alla sorter och innefattar en poddstudio, en livestudio, en fotostudio och en streamingstudio. Boka en studio så hjälper vi till med resten.

SPACE Inspiration Hour

SPACE Inspiration Hour är en månatlig inspirationsföreläsning som hålls på SPACE tillsammans med Hey Social. Vi bjuder in olika talare såsom grundare och VD:ar för att dela med sig av sina erfarenheter och inspirera publiken. Vi bjuder på frukost varje gång så att du kan börja din dag med både inspiration och en god måltid. Kom och ta del av vårt nätverk och få en kickstart på din månad med SPACE Inspiration Hour.

Space är ett digitalt kulturcenter mitt i Stockholm
Om Space

Space är ett digitalt kulturcenter mitt i Stockholm

En fysisk mötesplats för den digitala generationen.

Här samlas olika delar inom digital kultur – gaming, musik, innehållsskapande och digital knowhow – under samma tak. Vi erbjuder en inkluderande miljö där människor kan mötas, inspireras och skapa tillsammans. För mer information om Space Gaming och våra andra erbjudanden på Space, besök Space.cc

Vårt hållbarhetsarbete
Hållbarhet

Vårt hållbarhetsarbete

För att minimera resursförbrukningen strävar vi efter att minska utsläppen av växthusgaser över hela vår verksamhet.

Våra enheter genomgår optimering med fokus på att förbättra den allmänna avfallshanteringen, förebygga matsvinn och aktivt börja främja planetvänliga val inom mat och dryck-området.

SPACE är ett digitalt kulturcenter i hjärtat av Stockholm – en fysisk mötesplats för den digitala generationen.

Här samlas olika delar inom digital kultur – gaming, musik, innehållsskapande och digital knowhow – under samma tak. Vi erbjuder en inkluderande miljö där människor kan mötas, inspireras och skapa tillsammans.

This website uses cookies

We love to share our space and we serve you cookies to make sure you get the most out of it.