Boka ditt nästa event på SPACE
Boka ditt nästa event på SPACE

Boka ditt nästa event på SPACE

Vi erbjuder en mängd flexibla konferens- och möteslokaler, mitt i Stockholm city.

SPACE Meeting & Events avvecklas 30/6 2024.

Kära SPACE mötes- och eventkunder,

Sedan vår etablering 2021 har vi strävat efter att vara en central plats för möten och events, med särskild fokus på gaming. Vi har erbjudit en inkluderande miljö där människor kan mötas, samarbeta och skapa – och det är tack vare ert stöd och förtroende som vi har kunnat göra det möjligt.

Trots våra ansträngningar att anpassa oss till förändringar i ekonomin har vi stött på utmaningar med stigande kostnader och förändrade kundbeteenden. Efter noggranna överväganden har vi fattat det svåra beslutet att inleda avvecklingen av SPACE.

Vi kommer att avsluta vår gamingverksamhet omedelbart, medan vår mötes- och eventverksamhet kommer att pågå fram till 30 juni 2024, då den också kommer att avslutas. Alla event fram till den 30/6 kommer att genomföras som planerat. Kunder med event efter den 30/6 kommer att kontaktas personligen.   

Vi förstår att detta kan innebära en utmaning för er som planerar evenemang och möten hos oss. Vi kommer att göra allt vi kan för ge er den support ni behöver under denna process. 

Vi tackar er för er förståelse och ert stöd under denna tid.

Med vänliga hälsningar, 
//SPACE-teamet

Mötesrum och konferensanläggning för 4-449 personer

SPACE ligger i den femte Hötorgsskrapan precis invid Sergels torg.

Större lokaler
Konferens & event

Större lokaler

Med påkostad teknik inom ljud, ljus och bild är våra eventlokaler utformade att skapa bästa tänkbara förutsättningar för fysisk dagkonferens, hybridevent, konsert, och mycket annat.

Referenser
Events

Referenser

Läs om events våra kunder haft på SPACE och få inspiration till ditt nästa event. Vi hjälper dig att skräddarsy din upplevelse från start till slut.

Mer yta för Event på SPACE! Mer yta för Event på SPACE!

Före & Efter

Mer yta för Event på SPACE!

SPACE har byggt om för att skapa optimala ytor för Event och Gaming. Vi har skapat mer mingelyta i anslutning till vår fantastiska Arena och kan nu att ta emot upp till 600 pers för en upplevelse utöver det vanliga i Arenan i kombination med härligt mingel i SPACE Club. Gamingen samlas på ett plan och SPACE Bar har ny ingång direkt från Plattan.

SPACE är ett digitalt kulturcenter mitt i Stockholm
Om SPACE

SPACE är ett digitalt kulturcenter mitt i Stockholm

En fysisk mötesplats för den digitala generationen.

Här samlas olika delar inom digital kultur – gaming, musik, innehållsskapande och digital knowhow – under samma tak. Vi erbjuder en inkluderande miljö där människor kan mötas, inspireras och skapa tillsammans. För mer information om SPACE Gaming och våra andra erbjudanden på SPACE, besök Space.cc

Vårt hållbarhetsarbete
Hållbarhet

Vårt hållbarhetsarbete

För att minimera resursförbrukningen strävar vi efter att minska utsläppen av växthusgaser över hela vår verksamhet.

Våra enheter genomgår optimering med fokus på att förbättra den allmänna avfallshanteringen, förebygga matsvinn och aktivt börja främja planetvänliga val inom mat och dryck-området.

SPACE är ett digitalt kulturcenter i hjärtat av Stockholm – en fysisk mötesplats för den digitala generationen.

Här samlas olika delar inom digital kultur – gaming, musik, innehållsskapande och digital knowhow – under samma tak. Vi erbjuder en inkluderande miljö där människor kan mötas, inspireras och skapa tillsammans.