Start / Mötesrum

Kreativa mötesrum i Stockholm

Med panoramavy över Sergelfontänen och Kulturhuset erbjuder SPACE moderna och inspirerande mötesrum i händelsernas centrum.

Vill du ha ett bollplank i planeringsprocessen?

Oavsett vilka önskemål du har kommer vi göra vårt bästa för att skapa en upplevelse som överträffar förväntningarna. Kontakta oss så gör vi resten tillsammans!

Vi är stolta medlemmar av Svenska Möten

Ett möte hos Svenska Mötens utvalda medlemmar innebär alltid högsta kvalitet på konferens, boende, omgivning, aktiviteter, lokaler, service med mera.

Vi erbjuder kaffe, mat & dryck för alla tillfällen

Vi erbjuder kaffe, mat & dryck för alla tillfällen

Spännande mat- och dryckesalternativ finns nära till hands oavsett tillfälle. Vårt eventkök anpassar sig till dina behov och kan erbjuda allt från enklare fika till avancerade festmåltider.

Letar du efter kreativa mötesrum mitt i Stockholm?

Då är du på rätt ställe. Med panoramavy över Sergelfontänen och Kulturhuset erbjuder SPACE moderna mötesrum mitt i händelsernas centrum. 

Här finns allt du behöver för fysiska och digitala möten – såsom LED-skärm, inbyggt ljudsystem och bekväma sittmöbler. Lokalerna är inredda med heltäckningsmatta och tyger som dämpar akustiken och tar bort ljud utifrån. Teakinfattade fönster ger en klassisk känsla och skvallrar om byggnadens 60-talsursprung.