SPACE Arena
SPACE Arena
Start / SPACE Arena

Arena

SPACE Arena

Stor eventlokal för alla tänkbara behov – från företagskonferenser och e-sport arena till tv-produktioner och modevisningar.

Sveriges mäktigaste arena för digitala events

En av Europas största permanenta LED-skärmar, 449 bekväma sittplatser och ett ljudsystem som känns i hela kroppen. SPACE Arena är en mäktig lokal som både är tidlös och i framkant. En hypermodern och mångsidig scen mitt i city. 

Genom en separat ingång vid Sergels torg kommer du in i hjärtat av SPACE – vår mäktiga arena. Det här är en mötesplats med oändliga möjligheter. Kanske ska du lansera ett nytt spel? Anordna en livepodd? Hålla ett seminarium eller konferens? SPACE Arena är skapad för att möta alla tänkbara behov inom gaming och underhållning. Den har hittills fungerat som allt ifrån konsertlokal och e-sport arena till plats för tv-produktioner. Bara fantasin sätter gränser.  

Lokalen har utformats med mycket kärlek och utrustats med den senaste tekniken inom ljud, ljus och bild. Tack vare att den är formad som en tårtbit har alla 449 sittplatser fri sikt över den 58m2 stora scenen. Bakom den sträcker sig en 100m2 välvd LED-skärm med 8k upplösning, som oavsett om du visar film, demonstrerar ett spel eller använder den som backdrop ger publiken en wow-känsla. 

Ljudsystemet är signerat det franska premiummärket L-Acoustic. De integrerade högtalarna är placerade runt om i lokalen vilket ger en ljudupplevelse som känns i maggropen. Tillsammans med ett ambitiöst ljussystem blir upplevelsen maxad.  

Om du vill sända live erbjuder streamingstudion den möjligheten. Den ligger i direkt anslutning till arenan och är utrustad med mikrofoner, skärmar och kameror. Här kan du sända direkt ut på arenans LED-skärm, eller till miljontals tittare via länk. Tekniken på arenan sköts av Creative Technology, som hjälper till med allt från enkla presentationer till avancerade livesändningar. 

När du letar efter en stor eventlokal mitt i Stockholm som ger besökarna en upplevelse utöver det vanliga är SPACE Arena rätt ställe. 

Kontaktperson

Välkommen med din förfrågan

Oavsett vilka önskemål du har kommer vi göra vårt bästa för att skapa en upplevelse som överträffar dina förväntningar. Kontakta oss så gör vi resten tillsammans!

Vi erbjuder kaffe, mat & dryck för alla tillfällen

Vi erbjuder kaffe, mat & dryck för alla tillfällen

Spännande mat- och dryckesalternativ finns nära till hands oavsett tillfälle. Vårt eventkök anpassar sig till dina behov och kan erbjuda allt från enklare fika till avancerade festmåltider.