WoW
WoW
Start / WoW

Stora möten

WoW

Stor konferenslokal med många möjligheter.

Ett konferensrum mitt i händelsernas centrum

WoW är en annorlunda konferenslokal på Stockholms mest centrala adress. Utrustad med två LED-skärmar, whiteboard, rumsavdelare och gott om plats för stora möten är det en lokal med många möjligheter. Ett ljust och härligt konferensrum mitt i city.  

På första våningen på SPACE ligger konferensrummet WoW, ett flexibelt rum på ca 70m2 som rymmer upp till 50 personer.

Om du har en liten grupp och vill eliminera överflödig yta, eller om du vill skapa flera rum i rummet, delas det enkelt av med hjälp av ett tygdraperi.

WoW är ett ljust rum med dubbla ljusinsläpp från panoramafönster och utsikt över centrala Stockholm. Heltäckningsmattan och tygerna ger en behaglig akustik och en häftig kontrast mot stadens puls.

I direkt anslutning till WoW ligger Panorama, som är knutpunkten för våra lokaler på plan 1. Här serveras lunch och fika för deltagarna med spektakulär utsikt mot Sergels torg. Från Panorama når man även våra tre studios – för podcastinspelning, broadcasting och fotografering – och vårt konferensrum Creative Corner som rymmer upp till 60 personer. Möjligheterna att skala upp eller ner din konferens är alltså många – det går lika bra att hyra ett av rummen som hela våningsplanet exklusivt.

Kontaktperson

Välkommen med din förfrågan

Oavsett vilka önskemål du har kommer vi göra vårt bästa för att skapa en upplevelse som överträffar dina förväntningar. Kontakta oss så gör vi resten tillsammans!

Vi erbjuder kaffe, mat & dryck för alla tillfällen

Vi erbjuder kaffe, mat & dryck för alla tillfällen

Spännande mat- och dryckesalternativ finns nära till hands oavsett tillfälle. Vårt eventkök anpassar sig till dina behov och kan erbjuda allt från enklare fika till avancerade festmåltider.