Panorama
Panorama
Start / Panorama

Lounge & mingel

Panorama

Lounge- och mingellokal för stora sällskap.

En loungelokal med New York-känsla

Panorama är en lounge- och mingellokal för stora sällskap. Här serveras mat, fika och drinkar med några av Stockholms mest spektakulära byggnader som backdrop. En plats som för tankarna till New York.  

Den femte Hötorgsskrapan byggdes med planer på att inhysa ett hotell. Så blev det aldrig. Här finns istället Panorama, med magnifik utsikt över Stockholms stadskärna. Bevarade originaldetaljer från 60-talet tillsammans med exklusiva loungemöbler och klätterväxter ger en inredning med wow-känsla. 

Panorama är ca 170m2 stort och har plats för up till ca 120 personer vid mingel. Om du abonnerar våra konferensrum eller studios är det i Panorama som frukost, lunch och middag serveras. Med ett plug & play-system som ger ett fantastiskt ombonat ljud, och ljus som kan färgsättas enligt önskemål, kan stämningen enkelt anpassas efter tillfälle. Två trådlösa mikrofoner är integrerade med ljudsystemet, och i vardera ände av rummet finns två stora skärmar för bilder och presentationer. 

I direkt anslutning till Panorama ligger WoW och Creative Corner – våra konferensrum med plats för upp till 60 personer, samt tre studios för podcastinspelning, broadcasting och fotografering. Att ha dessa rum samlade på ett och samma ställe öppnar många dörrar. Kanske vill ni passa på att ta nya bylines till hemsidan? Spela in en podcast? Sända ut konferensen till kollegor i andra delar av världen? Här går det mesta att ordna. 

Kontaktperson

Välkommen med din förfrågan

Oavsett vilka önskemål du har kommer vi göra vårt bästa för att skapa en upplevelse som överträffar dina förväntningar. Kontakta oss så gör vi resten tillsammans!

Vi erbjuder kaffe, mat & dryck för alla tillfällen

Vi erbjuder kaffe, mat & dryck för alla tillfällen

Spännande mat- och dryckesalternativ finns nära till hands oavsett tillfälle. Vårt eventkök anpassar sig till dina behov och kan erbjuda allt från enklare fika till avancerade festmåltider.