Creative Corner
Creative Corner
Start / Creative Corner

Konferensrum

Creative Corner

Konferensrum med stor skärm och plats för upp till 60 personer.

Ett konferensrum som väcker kreativiteten till liv

Creative Corner är en konferensrum med plats för upp till 60 personer. Utrustad med kameror, integrerat ljudsystem och en stor skärm med knivskarp upplösning är lokalen optimal för både livestreaming och fysiska möten. En inspirerande lokal som passar utmärkt för kreativa möten, mitt i Stockholm.

På första våningen på SPACE ligger konferensrummet Creative Corner. Med panoramafönster ut mot Stockholms stadskärna är det ett ljust rum med en inspirerande utsikt. Rummet är ca 90m2 stort och rymmer upp till 60 personer.  

Den här lokalen har utformats med ett växande behov av digitala lösningar i åtanke. Tack vare ett lätthanterligt kamerasystem, integrerat ljudsystem och Samsungs skärm “The Wall” – en 6m2 skärm med knivskarp upplösning – är Creative Corner en utmärkt lokal för livestreaming och hybridevent. Vid behov skräddarsyr vi ett paket med kunnig personal.

I direkt anslutning till Creative Corner ligger Panorama, som är knutpunkten för våra lokaler på plan 1. Här serveras lunch och fika för deltagarna med samma spektakulära utsikt som inne i Creative Corner. Från Panorama når man även våra tre studios – för podcastinspelning, broadcasting, och fotografering – och vårt konferensrum WoW som rymmer upp till 50 personer. Möjligheterna att anpassa lokal efter behov är alltså många – det går lika bra att hyra ett av rummen som hela våningsplanet. 

Oavsett om du ska hålla en stor konferens, en årsstämma eller en mindre workshop, kommer deltagarna uppleva Creative Corner som en inspirerande plats som väcker kreativa tankar och idéer. 

Kontaktperson

Välkommen med din förfrågan

Oavsett vilka önskemål du har kommer vi göra vårt bästa för att skapa en upplevelse som överträffar dina förväntningar. Kontakta oss så gör vi resten tillsammans!

Vi erbjuder kaffe, mat & dryck för alla tillfällen

Vi erbjuder kaffe, mat & dryck för alla tillfällen

Spännande mat- och dryckesalternativ finns nära till hands oavsett tillfälle. Vårt eventkök anpassar sig till dina behov och kan erbjuda allt från enklare fika till avancerade festmåltider.