Moon Dragon
Moon Dragon
Start / Moon Dragon

Moon Dragon

Ett proffsigt mötesrum för åtta personer

Moon Dragon är ett mötesrum utrustat för effektiva möten och samarbeten.

Alla som någon gång har deltagit i ett stort möte vet hur enkelt det är att tappa fokus. För att få deltagarna att engagera sig fullt behöver man skapa en upplevelse som sticker ut. En möjlighet är att använda vår rumsliga mötesplats för interaktiva sessioner, där veckans uppdateringar presenteras på ett mer engagerande sätt. Det är bara ett exempel på hur vårt mötesrum kan användas.

Moon Dragon är utrustat med allt som behövs för effektiva möten – från avancerad teknik för presentationer till möjligheter för videokonferenser och skärmdelning. Det gör det optimalt för allt från stora presentationsmöten till interaktiva workshops. Dessutom är mötesrummet anslutet till SPACE Arena, vilket möjliggör direkt tillgång och integrering av material från evenemangsområdet.

Du kan hyra mötesrummet per timme eller inkludera det som en del av ett exklusivt paket vid bokning av hela våningsplanet.

SPACE är en plats som främjar kreativa och produktiva möten. Oavsett om det handlar om strategiska sammanträden eller innovativa brainstormingsessioner är detta ett rum där din vision kan förverkligas. Våra flexibla och användarvänliga mötesrum är skräddarsydda för att möta behoven hos såväl nybörjare som erfarna mötesdeltagare. Boka ditt mötesrum i Moon Dragon idag, så tar vi hand om resten.

Pris: På förfrågan

Kontaktperson

Välkommen med din förfrågan

Oavsett vilka önskemål du har kommer vi göra vårt bästa för att skapa en upplevelse som överträffar dina förväntningar. Kontakta oss så gör vi resten tillsammans!

Vi erbjuder kaffe, mat & dryck för alla tillfällen

Vi erbjuder kaffe, mat & dryck för alla tillfällen

Spännande mat- och dryckesalternativ finns nära till hands oavsett tillfälle. Vårt eventkök anpassar sig till dina behov och kan erbjuda allt från enklare fika till avancerade festmåltider.