Broadcasting- och streamingstudio
Broadcasting- och streamingstudio
Start / Streamingstudio

Broadcasting- och streamingstudio

En proffsig tv-studio i miniformat där bara fantasin sätter gränser

Moon Dragon är en broadcasting- och streamingstudio utrustad med kameror och skärmar.

Alla som någon gång skrivit ett nyhetsbrev vet hur tidskrävande det kan vara, och alla som fått ett nyhetsbrev vet hur lätt det är scrolla förbi. För att få mottagaren att lyssna behöver man sticka ut ur mängden. Ett sätt kan vara att hyra vår livestudio och spela in en kort presentation i videoformat, där veckans aktualiteter presenteras på ett mer inspirerande sätt. Det är bara ett exempel på hur vår broadcastingstudio kan användas. 

Moon Dragon är kittad med all teknik som behövs för streaming – såsom kameror, ljus, ljud och mixerbord. Allt detta gör den optimal för livesändning av allt från e-sportkommentatorer, produktpresentationer eller finansiell rapportering. Dessutom är studion kopplad till SPACE Arena, vilket möjliggör direktkontakt och integrering av material från scenen. 

Du kan hyra streamingstudion per timme, eller som del av ett paket när du bokar hela våningsplanet exklusivt. 

SPACE Studios är ett labb för produktioner av alla sorter och innefattar en poddstudio, en livestudio, en fotostudio och en tv-studio. Oavsett om det gäller musik, podcasts, streaming eller film är det här en plats där dina visioner får vingar. Våra kreativa studios har utformats för att vara så lätthanterliga som möjligt för både amatörer och proffs. Boka en studio idag så hjälper vi till med resten.

Priser:
17 000 SEK ex. moms/halvdag
29 000 SEK ex. moms/heldag

Kontaktperson

Kontrollrum

Ingår

Kontrollrum

När du hyr vår Streaming studio ingår även access till kontrollrummet och en tekniker som sköter tekniken. Allt för en professionell upplevelse för tittarna.

Välkommen med din förfrågan

Oavsett vilka önskemål du har kommer vi göra vårt bästa för att skapa en upplevelse som överträffar dina förväntningar. Kontakta oss så gör vi resten tillsammans!

Vi erbjuder kaffe, mat & dryck för alla tillfällen

Vi erbjuder kaffe, mat & dryck för alla tillfällen

Spännande mat- och dryckesalternativ finns nära till hands oavsett tillfälle. Vårt eventkök anpassar sig till dina behov och kan erbjuda allt från enklare fika till avancerade festmåltider.

This website uses cookies

We love to share our space and we serve you cookies to make sure you get the most out of it.