Sun Dragon
Sun Dragon
Start / Sun Dragon

Sun Dragon

Ett mötesrum för åtta personer

Sun Dragon är ett mötesrum utrustat för högproduktiva möten och samarbeten.

Tanken bakom Sun Dragon mötesrum är att möjliggöra interaktiva och givande möten.

Sun Dragon är utrustat med avancerad presentationsteknik och erbjuder sömlösa möjligheter för videokonferenser, vilket gör mötesrummet optimalt för allt från idéstormningar till kundpresentationer. Dessutom är rummet i anslutning till SPACE Arena, vilket möjliggör direkt tillgång och integrering av material från evenemangsområdet.

Du kan hyra mötesrummet per timme eller inkludera det som en del av ett exklusivt paket vid bokning av hela våningsplanet.

SPACE är en plats som främjar kreativa och produktiva möten. Oavsett om det är strategiska diskussioner eller samarbetsinriktade idéer, är detta en plats som hjälper till att förverkliga visioner. Våra anpassningsbara och användarvänliga mötesrum är designade för att möta behoven hos både nybörjare och erfarna mötesdeltagare. Boka ditt mötesrum i Sun Dragon idag, så tar vi hand om resten.

Pris: på förfrågan

Kontaktperson

Välkommen med din förfrågan

Oavsett vilka önskemål du har kommer vi göra vårt bästa för att skapa en upplevelse som överträffar dina förväntningar. Kontakta oss så gör vi resten tillsammans!

Vi erbjuder kaffe, mat & dryck för alla tillfällen

Vi erbjuder kaffe, mat & dryck för alla tillfällen

Spännande mat- och dryckesalternativ finns nära till hands oavsett tillfälle. Vårt eventkök anpassar sig till dina behov och kan erbjuda allt från enklare fika till avancerade festmåltider.