Fotostudio
Fotostudio
Start / Fotostudio

Fotostudio

En fotostudio för amatörer och proffs mitt i Stockholm.

Sun Dragon är en fotostudio utrustad med allt du behöver för att ta riktigt proffsiga bilder

I en tid då mycket av kommunikationen sker online är en bra profilbild ett måste, men att anlita en fotograf kan vara både dyrt och tidskrävande. Tanken med fotostudion Sun Dragon är att man ska kunna ta en riktigt bra bild utan hjälp av en professionell fotograf. Kanske smiter du in här efter ett möte och tar en ny profilbild till LinkedIn? Eller passar på att låta de anställda ta nya byline-bilder till hemsidan när ni ändå är samlade? 

Sun Dragon är utrustad med en Sony A7R IV och färdiginställda fotoblixtar, vilket gör att även en amatör kan ta bilder med riktigt proffsigt resultat. Här kan du dessutom välja mellan ljusa och mörka bakgrunder, samt en green screen som gör att du kan projicera en bakgrund som representerar ert företag. Ett bra val när du är ute efter att hyra en fotostudio i Stockholm.

Studion kan hyras per timme, eller som del av ett paket när du bokar hela våningsplanet exklusivt.

SPACE Studios är ett labb för produktioner av alla sorter och innefattar en poddstudio, en livestudio, en fotostudio och en tv-studio. Oavsett om det gäller musik, podcasts, streaming eller film är det här en plats där dina visioner får vingar. 

Våra kreativa studios har utformats för att vara så lätthanterliga som möjligt för både amatörer och proffs. Boka en studio idag så hjälper vi till med resten. 

Pris: 3000 SEK ex. moms/timme

Kontaktperson

Välkommen med din förfrågan

Oavsett vilka önskemål du har kommer vi göra vårt bästa för att skapa en upplevelse som överträffar dina förväntningar. Kontakta oss så gör vi resten tillsammans!

Vi erbjuder kaffe, mat & dryck för alla tillfällen

Vi erbjuder kaffe, mat & dryck för alla tillfällen

Spännande mat- och dryckesalternativ finns nära till hands oavsett tillfälle. Vårt eventkök anpassar sig till dina behov och kan erbjuda allt från enklare fika till avancerade festmåltider.

This website uses cookies

We love to share our space and we serve you cookies to make sure you get the most out of it.