Onyx Dragon
Onyx Dragon
Start / Onyx Dragon

Onyx Dragon

Hyr mötesrum för sex personer

Onyx Dragon mötesrummet är utrustat med sex platser och en imponerande skärm. Här kan grupper av olika erfarenhetsnivåer samarbeta och hålla högkvalitativa möten.

När dörren stängs bakom dig i Onyx Dragon slås du av den plötsliga tystnaden. Rummet är akustiskt optimerat för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Oavsett om det är för en ny affärsstrategi eller en fortsatt diskussion är en felfri ljudmiljö en fantastisk start.

Onyx Dragon har skapats med olika behov i åtanke. Här finns plats för sex personer, och en 75-tums skärm möjliggör att diskutera och visa bilder eller presentationer i realtid.

När du bokar Onyx Dragon mötesrummet assisterar vi dig för att komma igång. Du kan hyra mötesrummet per timme eller som en del av ett paket när du bokar hela våningsplanet exklusivt.

SPACE är en plats som möjliggör produktiva sammanträden. Oavsett om det handlar om strategiska möten eller kreativa idéutbyten är detta ett rum där dina visioner tar form. Våra anpassningsbara utrymmen är utformade för att möta behoven hos både nybörjare och erfarna mötesdeltagare. Boka ditt mötesrum i Onyx Dragon idag så tar vi hand om resten.

Pris: Skickas på förfrågan

Kontaktperson

Välkommen med din förfrågan

Oavsett vilka önskemål du har kommer vi göra vårt bästa för att skapa en upplevelse som överträffar dina förväntningar. Kontakta oss så gör vi resten tillsammans!

Vi erbjuder kaffe, mat & dryck för alla tillfällen

Vi erbjuder kaffe, mat & dryck för alla tillfällen

Spännande mat- och dryckesalternativ finns nära till hands oavsett tillfälle. Vårt eventkök anpassar sig till dina behov och kan erbjuda allt från enklare fika till avancerade festmåltider.