Poddstudio
Poddstudio
Start / Poddstudio

Poddstudio

Hyr poddstudio för nybörjare och veteraner.

Poddstudio med fyra mikrofoner och en stor skärm. Här kan både erfarna poddare och nybörjare skapa produktioner i toppklass

När man stänger dörren bakom sig i Onyx Dragon slås man av hur tyst det blir. Studion har inretts med tyger på väggarna för att skapa optimala akustiska förutsättningar. Och oavsett om det är en helt ny podd eller en långkörare som ska spelas in är ett klanderfritt ljud en bra början. 

Onyx Dragon har inretts med många tänkbara önskemål i åtanke. Här finns mikrofoner till fyra personer, och en 75’ skärm möjliggör livediskussioner kring bilder eller filmer. Med hjälp av en “red xxx” kan ni välja och vraka bland förinspelade jinglar som kan höja podcastens nivå ännu ett snäpp. 

När du bokar Onyx Dragon hjälper vi dig att komma igång. Glöm inte ta med ett eget mini SD-kort, där materialet sparas. Du kan hyra poddstudion per timme, eller som del av ett paket när du bokar hela våningsplanet exklusivt. 

Space Studios är ett labb för produktioner av alla sorter och innefattar en poddstudio, en livestudio, en fotostudio och en tv-studio. Oavsett om det gäller musik, podcasts, streaming eller film är det här en plats där dina visioner får vingar. Våra kreativa studios har utformats för att vara så lätthanterliga som möjligt för både amatörer och proffs. Boka en studio idag så hjälper vi till med resten.

Pris: 1000 SEK ex. moms/timme

Kontaktperson

Välkommen med din förfrågan

Oavsett vilka önskemål du har kommer vi göra vårt bästa för att skapa en upplevelse som överträffar dina förväntningar. Kontakta oss så gör vi resten tillsammans!

Vi erbjuder kaffe, mat & dryck för alla tillfällen

Vi erbjuder kaffe, mat & dryck för alla tillfällen

Spännande mat- och dryckesalternativ finns nära till hands oavsett tillfälle. Vårt eventkök anpassar sig till dina behov och kan erbjuda allt från enklare fika till avancerade festmåltider.

This website uses cookies

We love to share our space and we serve you cookies to make sure you get the most out of it.