Co-working på SPACE
Co-working på SPACE
Start / Co-work

Co-working på SPACE

Gå med i vårt community på Mäster Samuelsgatan 45

Flexibla kontorslösningar med panoramavy över Stockholms innerstad. En samlingsplats där entreprenörer, start-ups och snabbväxande företag kan förverkliga idéer inom tech och digital kultur.

Med ingång via Mäster Samuelsgatan 45 hittar du Stockholms bästa ställe för coworking. När du hyr en coworkingplats på Space får du tillgång till fyra våningar med en mängd olika sorters kontorslösningar – traditionella bokningsbara rum i olika storlekar, loungedelar, showrooms, eventlokaler och skrivbord med skärmar där du enkelt kopplar in din laptop. Här finns all tänkbar teknik som behövs för att du ska kunna driva din business så smidigt som möjligt.

SPACE Coworking Stockholm

SPACE Coworking har utformats för att vara en öppen och inkluderande miljö där man kan mötas och inspireras av andra entreprenörer. För att våra medlemmar ska få möjlighet att lära känna varandra har vi varje vecka onsdagsfrukost och fredags-aw som du enkelt anmäler dig till via vår community-app. Det centrala läget innebär att alla typer av lunchställen finns runt hörnet, men mat och dryck kan även beställas direkt till din plats.

Våra lokaler ligger mitt i Stockholm city och erbjuder ett kreativt sammanhang för små och medelstora företag inom digital och tech. Här kan medlemmar fördjupa sig i det de gör bäst – tillsammans eller på egen hand. Dörrarna till vår fysiska och digitala gemenskap är alltid öppna.

Vi var i behov av ett flexibelt co-working ställe som kunde tillgodose våra anställdas olika behov och samtidigt fungera som en naturlig plats för oss att samla hela teamet emellanåt. Vi uppskattar den trevliga atmosfären och dynamiska arbetsmiljön, samt utbudet av varierande aktiviteter och tjänster, såsom frukost, after-work och rabatterade musik- och spelevenemang.

Sigrid Hellberg, Venture Lead and Partner at Desifer

Kontaktperson

Medlemsskap

Som medlem i vårt community har du alltid tillgång till nybryggt kaffe, te och receptionsservice. Vi arrangerar aktiviteter som frukostar, yoga, AWs, gamingevents och konserter. Dessutom erbjuder vi ett brett utbud av tilläggstjänster till bra priser. Du har även restaurangerna &PLAY och Fat Cat, och en mängd aktiviteter lättillgängliga i byggnaden.

Touchdown
5900 sek/mån

Touchdown

Som Touchdown-medlem i vårt community får du tillgång till alla öppna utrymmen och samtalsbås på våra fyra våningar. Du blir inbjuden till våra event och kan nyttja alla våra extratjänster, och får dessutom boka våra mötesrum till ett reducerat pris.

Eget kontor
Pris på förfrågan

Eget kontor

Vill du hyra ditt eget kontor på SPACE? Vi erbjuder olika typer av kontorsrum för upp till åtta personer, samtliga möblerade med moderna skrivbord och stolar. När du hyr ett kontor hos oss får du dessutom tillgång till alla SPACE Communitys tjänster och öppna ytor — något som gör våra lösningar flexibla och anpassningsbara efter tillfälle.

Gå med i vårt community

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.